Pomppulinnat

Vaikka mielestämme lasten viihtyminen on tärkeää, vielä tärkeämpää on turvalliset leikit. Siksi pesemme pomppulinnamme jokaisen vuokrauksen jälkeen ja edellytämme että pomppimista on aina valvomassa aikuinen.

Apina -pomppu mahtuu farmari-autoon, mutta Lohikäärmelinna tarvitsee pakettiauton. Pomput on helppo itsekin kasata, annamme selkeät ohjeet vuokrauksen yhteydessä, mutta voit tilata meiltä myös kuljetukset ja kasauksen sekä purun.

Apina on 5x5 metriä pinta-alaltaan ja korkeutta on 5 metriä. Kerralla pomppimaan mahtuu 6 lasta. Tässä pomppulinnassa on vain pieni sisäänmenoaukko, joten pienemmätkin pomppijat pysyvät turvallisemmin pomppimisalueella.

 

 

 

Hinnasto:

Apina -pomppu

180 € / vrk

Lohikäärmelinna

280 € / vrk

Kuljetukset

Tapauskohtaisesti

Vuokrahintaan sisältyy pomppulinnan lisäksi, puhaltimet, aluspressu, kenkämatto sekä kiinnityskoukut.

Pomppulinna sopii erityisen hyvin yritysten erikoispäivien vetonaulaksi! Se näkyy kauaksi ja vetää lapsiperheitä puoleensa.

Lohikäärmeenlinna levittäytyy 8x6 metrin alueelle ja lohikäärme itse vahtii leikkijötä 4.5m korkeudesta. Pomppijoita mahtuu 10. Tämä on niinsanottu jättilinna, joka kokonsa vuoksi jättää lapsille unohtumattoman elämyksen.