Paintball

Paintball eli värikuulapeli eli splättis antaa adrenaliiniruiskeen jota on vaikea saavuttaa mistään muusta lajista. Aivan salakavalasti tulee samalla liikuttua, joten kuntokin kohisee. Joukkueen pärjääminen on kiinni yhteispelistä ja taktiikasta, joten värikuulapeli on loistava laji pelata tutulla porukalla!

Hintoihimme sisältyy korkeatasoinen pelikenttä sekä ohjaajan palvelut, mutta vuokraamme varusteita myös omatoimiseen pelaamiseen.

Kokeneet ohjaajamme pitävät huolen että kaikki pääsevät lajiin "sisälle" ja että varusteet toimivat moitteetta pelien ajan.

 

Laatua!

Käytämme ensiluokan varusteita, laadukkaita värikuulia ja pelikenttiinkin on panostettu satoja työtunteja. Asiakkaamme kehuvat pelikenttäämme yhdeksi Suomen parhaista.

Hyvä tietää!

Varaa juomista mukaan, pelien aikana tulee jano.

Lenkkarit on hyvä jalkine pelaamiseen, meidän pelikenttä kuivuu nopeasti sateenkin jälkeen, joten jätä kumisaappaat kotiin.

Hyvät pelit muodostuu 8-30 pelaajasta, mutta meiltä löytyy varusteet yli 100 hengen ryhmille.

Junior Paintball

Myös low impact paintballiksi kutsuttu versio tarkoittaa pienempää pallon kokoa, jolloin osumatuntuma on myös huomattavasti pienempi. Vaikka tuo on tarkoitettu ensisijaisesti 8-15 vuotiaille, myös aikuiset saavat halutessaan pelata näillä :)

Pelikenttä lähellä!

Tampereen keskustasta on vain 10 minuutin ajomatka pelikentälle! Pelikentän osoite on Vanha hervannantie 332.

TKL:n bussi numero 5 (Vuores) pysähtyy noin 700 metrin päässä pelikentästä.

TARJOUSPAKETTI:

45 € / henkilö

Sis. puoliautomaattisen värikuula-aseen, paineilmapullon, maskin, maastopuvun, 500 kuulaa, pelialueen, ohjauksen ja ALV 10%.

 

BUDJETTIPAKETTI:

35 € / henkilö

Sis. puoliautomaattisen värikuula-aseen, paineilmapullon, maskin, 200 kuulaa, pelialueen, ohjauksen ja ALV 10%.

 

Ulosvuokrauksen hinnat ovat samat kuin yllä, mutta sisältyvä alv 24%. Ulosvuokrauksen kesto pe-ma.