Jousiammunta

Jousiammunta on yllättävän hauska ja haastava laji. Taulun etäisyyttä siirretään taitotason mukaan, joten aivan vasta-alkajatkin pääsevät heti tasaväkiseen kilpailuun mukaan.

Jousemme ovat kilpajousia, jotka ovat tähtäimiensä ansiosta hyvin tarkkoja. Ohjaajamme valmennuksessa jokainen pääsee juonesta nopeasti kiinni ja kymppien metsästys voi alkaa.

Hintoihimme sisältyy kuljetukset 20 km säteellä, pidemmät matkat lasketaan tapauskohtaisesti.

 

Voit vuokrata välineet omatoimiseenkin ammuntaan, mutta suosittelemme ohjattua tapahtumaa, jossa ohjaajamme opastaa ja valvoo ampujien tekniikkaa, ylläpitää turvallisuutta ja toimii kilpailutoimitsijana.

Erimuotoisia kilpailuja on monenlaisia, joista valitaan käytettävissä olevan ajan ja pelaajamäärän mukaan paras vaihtoehto.

Valittavananne on 1, 2 tai 3 yhtäaikaista ampumarataa. Kertokaa meille kuinka iso ryhmä teillä on, niin suunnitellaan ratojen ja aikataulun tarve yhdessä sen mukaan.

Suunnitellessasi monipuolista tapahtumapäivää, jousiammunta voi olla loistava osa sitä ja se toimii yksistäänkin. Ottaessasi meiltä useamman lajin paketin, laskemme tarjoushinnan tapauskohtaisesti.

Hinnasto:

ohjattuna

120 € / 1h - 1 rata

ohjattuna

60 € / lisätunnit

ohjattuna

220 €/ 1h - 2rataa