AVARUUSPALLO

NASA kehitti astronauteilleen koulutuslaitteen, josta tulikin sivutuotteena myös hauska huvittelulaite. Meno näyttää hurjalta, mutta todellisuudessa kyydissä ei tule huono olo, sillä maha pysyy paikoillaan ja vain pää sekä jalat vaihtavat horisonttia.

Lasten ja nuorten tapahtumissa tähän laitteeseen on pitkä jono, mutta erityisesti messuosastoille tämä sopii erinomaisesti katseenkerääjäksi.

Ihmisgyroskooppi

Käytännössä jokaisen älykännykän sisältä löytyy tällainen samanlainen laite, mutta nyt keskiöön laitetaan ihminen. Laitetta pyörittää meidän ohjaaja, mutta painovoima pitää huolen siitä että jokainen kyyditys on hieman erilainen. Tunnin aikana laitteessa ehtii pyörimään noin 25 henkilöä.

 

Tuonti sisältyy hintaan

Tuomme Avaruuspallon paikanpäälle peräkärryn päällä, jossa sitä voidaan myös käyttää ulkotiloissa. Sisätiloihinkin laite voidaan asentaa, mutta silloin asennuspaikkaan pitää olla esteetön kulku, jotta laitteen pienet pyörät pystyvät painavan laitteen liikkuttaa. Tuonti on ilmainen 20 km säteellä toimipaikastamme Sääksjärveltä, pidemmät matkat lasketaan tapauskohtaisesti.

Hinnasto:

150 € / 1h

Sisältää paikalletuonnin 20km säteellä sekä ohjauksen

100 € / Lisätunti

50 € / Sisätilalisä