JUNIOR PAINTBALL

Perinteistä paintballia suosittelemme 13 vuotiaasta ylöspäin, sillä osuma pikkasen kirpasee ja tuota nuoremmilla kipukynnys on vasta kehittymässä, mutta kun pallon kokoa pienennetään, laskee myös osumatuntuma merkittävästi! Ulkomailla tätä Paintballin muotoa kutsutaan Low Impact Paintballiksi.

Toinen ongelma on ollut että normaali Paintball-ase on painanut vähän liikaa nuoremmille pelaajille, mutta meidän 0.50 kaliiberin värikuula-aseet (ja niiden pienemmät kaasupullot) ovat sen verran kevyempiä, että testiemme mukaan jopa 8 vuotiaat pääsevät mukaan pelaamaan.

Luokkaretki

Meidän pelikentälle mahtuu yli 30 henkilöä samaan aikaan pelaamaan, joten isommatkin koululuokat pääsevät samaan peliin. Linja-autollekin löytyy parkkipaikka aivan pelikentän läheltä.

Kaverisynttärit

Pari pussia sipsejä, ehkä vähän karkkia ja mehua tai limpsaa mukaan, niin muuta ei enää tarvitakaan kuin meiltä Paintball -pelit ikimuistoiseen synttäreihin.

Likkojen polttarit

Vaikka isojen värikuulien osumat eivät meidän pelikentällä satukaan, junior paintballia voi pelata aikuisetkin. Jos ryhmässä on osumapelkoa, pienempi värikuula on juuri sopiva vaihtoehto!

 

Hinnasto:

30 € / Budjettisetti

Sis: ase, kaasu, maski, 250 kuulaa, pelikenttä, ohjaus

40 € / Tarjoussetti

Ylläolevat + maastopuku ja värikuulia yhteensä 500kpl

Yleisiä ohjeita

Pelien kesto ei riipu hinnasta. Alle 15 hengen ryhmille 2 tuntia on hyvä peliaika ja yli 20 hengen ryhmille kannattaa varata aikaa 3 tuntia.

Varaa aina juotavaa mukaan, pelatessa tulee jano!

Omillakin vaatteilla voi pelata, väriaine lähtee normaalissa pesussa.

Pelit saa aikaiseksi jo 8 hengellä, mutta mitä enemmän pelaajia, sitä hauskempaa meno on.